top of page

De WALDAN GROEP staat voor kwaliteit

Het familiebedrijf Peeters uit Herentals telt vandaag meerdere concessies van topmerken.

De garages verkopen, onderhouden en herstellen wagens van Jaguar, Landrover en Kia en DAF.

Om tegemoet te komen aan de wensen van de klanten, focuste Peeters de voorbije jaren sterk op service en structuur. Zo staat een verantwoordelijke aan het hoofd van elk merk die de visie en waarden van de familie uitdraagt. Elke concessie draagt kwaliteit en een uitgesproken klantgerichte aanpak hoog in het vaandel. Aan de hand van een persoonlijke benadering streeft elke garage naar een service op maat van de klant.

 

Daarnaast geldt Peeters tevens als één van de oudste dealers van DAF Trucks in Europa, een geschiedenis die teruggaat tot 1953. Een heel ander segment, maar met dezelfde zin voor gepersonaliseerde totaalservice. Die begint bij een gerichte begeleiding van de klant bij de keuze uit een brede waaier van trucks en trailers, waarna de werkplaats een zorgenvrij gebruik gedurende vele jaren garandeert.

 

Verder is er ook nog een carrosserieafdeling die het sluitstuk vormt van het familiebedrijf. Het legt zich vooral toe op de premium huismerken Jaguar, Landrover, Kia en DAF. Een feilloze afwerking staat hier centraal, samen met een uitdrukkelijk oog voor de veiligheid en duurzaamheid.

 

Al deze verschillende bedrijven vallen onder toezicht van een overkoepelend orgaan, namelijk de Waldan Groep.

Neem gerust eens een kijkje op onze websites :

https://www.jaguarherentals.be

https://www.landroverherentals.be

https://www.kiapeeters.be

https://www.dafpeetersherentals.be

Wij hopen u spoedig te mogen begroeten in één van onze vestigingen.

Verdeler van KIA, Jaguar, Land Rover en DAF Trucks.

MICHAEL PEETERS

Afgevaardigd Bestuurder

WALDAN GROEP

bottom of page